Ga naar hoofdinhoud

Hoe werkt GroepsGemak?

Als klant bij GroepsGemak kunt u rekenen op gezonde, veilige en smakelijke maaltijden. Altijd verpakt in handige groepsverpakkingen, die uw zorginstelling tijd, kosten en voedselverspilling bespaart. Wij streven ernaar om uw culinaire partner te zijn in de ouderenzorg en bij te dragen aan een betere zorgervaring voor uw bewoners. Deze blog gaat dieper in op het proces van een samenwerking met GroepsGemak.

1. Kennismaking en behoefteanalyse

Na een kennismakingsgesprek voeren we een behoefteanalyse uit. Hierin kijken we naar de wensen van de zorginstelling, zoals aantal bewoners, porties, wel/geen soep vooraf, aantal dagen in de week maaltijden leveren, ondervoeding onder bewoners, allergieën en andere dieetwensen. Op deze manier hebben we naast onze groepsverpakkingen nog altijd aandacht voor het individu.

2. Proefverpakking

Na het kennismakingsgesprek krijgt u een gratis maaltijdpakket mee voor een van uw afdelingen. Dit stelt u in staat om de kwaliteit, smaak en gemak van onze producten uit de eerste hand te ervaren, voordat uw instelling zich verbindt aan een langdurige samenwerking. Een maaltijdpakket bij GroepsGemak bestaat uit 3 vacuümzakken: één voor aardappelen/rijst/pasta, één voor vlees/vis en één voor de groenten en saus. Elke van deze zakken is gevuld voor 6 tot 15 personen.

3. Aanbieding

Na het geheel vrijblijvend uitproberen van de proefverpakking krijgt u van ons een aanbieding. Hierin staan duidelijk de afspraken vastgelegd over levering, duur van het contract en het kostenplaatje. Door gebruik te maken van vacuüm groepsverpakkingen kunnen we de verpakkingskosten drukken, en dat ziet u terug in de offerte!

4. Bezorging

Wekelijks krijgt u de verse vacuümverpakte sous vide groepsmaaltijden gekoeld bezorgd tot aan de koelkast van uw zorgafdeling. Dit bezorgmoment kan meteen worden gebruikt als persoonlijk contactmoment met de verpleging voor vragen of opmerkingen over de maaltijden en de service.

5. Zelf gemakkelijk opwarmen

Dagelijks haalt u 20 minuten voor etenstijd de groepsmaaltijdzakken naar keuze uit de koelkast en legt u in een pan warm water. 20 minuten later haalt u de zak eruit, knipt hem open en verdeelt het eten over de borden voor de bewoners. Pannen hoeven niet afgewassen te worden, de ouderen krijgen gezond, veilig en lekker eten, en de zorginstelling bespaart kosten terwijl de kwaliteit van het eten beter is dan gewend.

6. Blijvende ondersteuning

Als klant van GroepsGemak kunt u rekenen op uitstekende ondersteuning. We blijven in nauw contact om ervoor te zorgen dat alles naar wens verloopt. Ons team staat altijd klaar om eventuele vragen te beantwoorden, aanpassingen door te voeren of extra hulp te bieden. Het doel van GroepsGemak is om een duurzame samenwerking op te bouwen met onze klanten in de ouderenzorg. We blijven ons inzetten om kwalitatieve en gemakkelijke maaltijden te leveren die bijdragen aan een betere zorgervaring voor bewoners en zorgpersoneel.

Voorbeeld weekmenu

Maaltijd
Maandag Aardappelen met gekookte spinazie en zalm in dillesaus
Dinsdag Aardappelen in jus met gestoofde runderlap en gestoofde wortelen
Woensdag Pasta met tomatensaus, gehakt en seizoensgroenten
Donderdag Aardappelen met kabeljauwfilet en gestoofde sperziebonen in saus
Vrijdag Aardappelen met prei, gemarineerde kipblokjes en champignonsaus
Zaterdag Kip madras (rijst)
Zondag Aardappelen in jus met seizoensgroenten en gemarineerde kipfilet met saus

Bij GroepsGemak zijn we gepassioneerd om de ouderenzorg te ontzorgen met onze verse sous vide maaltijden. Wij zijn gespecialiseerd in het bereiden en leveren van verse kant-en-klare maaltijden in groepsverpakkingen, speciaal ontworpen voor de ouderenzorg. Met behulp van onze speciale vacuümtechniek kunnen we verse sous vide gegaarde maaltijdcomponenten verpakken voor 6 tot 15 personen, alles handig in één vacuümzak. U hoeft enkel de zorgmaaltijden op te warmen in warm water, de zak open te knippen en te serveren aan de bewoners. Met GroepsGemak bespaart u tijd, geld en voorkomt voedselverspilling. Daarvoor krijgt u gezonde, veilige en heerlijke groepsmaaltijden terug. Met deze perfecte gaarheid, smaak en textuur van onze gerechten, bieden we een gezonde en heerlijke culinaire ervaring voor ouderen. Kies voor GroepsGemak en ontdek de voordelen van onze unieke vacuümtechniek en groepsverpakkingen voor in de ouderenzorg!