Ga naar hoofdinhoud

Over ons

Wij zijn GroepsGemak.

GroepsGemak is een maaltijdenservice ontstaan uit een diepgewortelde ontevredenheid over de maaltijdvoorzieningen in verpleeghuizen. Voor een eigen keuken zijn vaak te weinig personeel of vrijwilligers beschikbaar, en kant-en-klare maaltijden zijn vaak duur, ongezond en vies. Tegelijkertijd lopen ouderenzorginstellingen tegen grote uitdagingen aan: De vergrijzing neemt toe, het zorgpersoneel neemt af en bezuinigingen houden aan. Hoe zorg je ervoor dat ondanks deze uitdagingen, de maaltijden voor ouderen niet alleen betaalbaar worden, maar ook gezond, makkelijk en lekker?

Vanuit deze gedachte hebben we samen met onze partners een innovatie oplossing ontwikkeld: Vacuümverpakte sous vide gegaarde groepsmaaltijden. Dit concept zorgt voor beter behoud van smaak en voedingstoffen, reduceert verpakkingskosten en verhoogt het bereidingsgemak voor zorgpersoneel of vrijwilligers. Volledig afgestemd op de voeding die ouderen nodig hebben, en bezorgt tot aan de koelkast van uw woongroep.

Met een scherp oog voor detail en een diepgaand begrip van de uitdagingen binnen de ouderenzorg, blijven we innoveren en verbeteren. Dit doen we vanuit onze drie pijlers Gemak, Gezond en Goede prijs-kwaliteit. Onze groepsverpakkingen zijn gemakkelijk te bereiden, omdat deze al gegaard zijn en alleen nog maar in de groepszakken hoeven te worden opgewarmd in een pan warm water of magnetron. Onze toewijding aan gezonde voeding en kwaliteit strekt zich uit tot elk aspect van ons proces, van de zorgvuldige selectie van ingrediënten tot de geavanceerde sous vide bereidingstechnieken die we hanteren.

Waarom GroepsGemak?

Onze unieke vacuümverpakkingstechniek zorgt ervoor dat smaak, voedingsstoffen en veiligheid van de maaltijden behouden blijven. Hierdoor kunnen we gezonde en veilige maaltijdcomponenten leveren die geschikt zijn voor groepen.
Dankzij onze groepsverpakkingen en sous vide bereidingsmethode kunnen maaltijden eenvoudig en snel worden opgewarmd. Dit bespaart tijd en moeite voor het zorgpersoneel, waardoor ze meer aandacht kunnen besteden aan andere zorgtaken.
Onze slimme groepsverpakkingen leiden tot lagere verpakkingskosten, waardoor we onze focus kunnen leggen op de inkoop van kwalitatief hoogwaardige en verse ingrediënten, ondertussen betaalt de klant ook nog eens lagere prijzen.
GroepsGemak is gespecialiseerd in het leveren van verse sous vide kant-en-klare groepsmaaltijden die speciaal zijn ontworpen voor de ouderenzorg. Dit betekent dat onze diensten volledig zijn afgestemd op de behoeften en eisen van zorginstellingen.
Door gezonde, smakelijke en gemakkelijk te serveren maaltijden aan te bieden, dragen we bij aan het welzijn en de tevredenheid van bewoners in zorginstellingen. Het eten wordt een positieve en plezierige ervaring.
Onze groepsverpakkingen verminderen verpakkingsafval in vergelijking met individueel verpakte maaltijden. Dit draagt bij aan een duurzame aanpak en vermindert voedselverspilling.
We begrijpen dat elke zorginstelling unieke behoeften heeft. Daarom bieden we flexibiliteit in menu-opties, portiegroottes en leveringsschema’s om aan de specifieke vereisten van elke klant te voldoen.
Onze FSSC 22000-certificering garandeert de hoogste normen op het gebied van voedselveiligheid en -kwaliteit. Klanten kunnen erop vertrouwen dat ze maaltijden van de hoogste standaard ontvangen. Geen gedoe en gemakkelijke, gezonde en veilige maaltijden.

Vertrouwen en tevredenheid van de zorginstellingen staan als fundament voor deze drie pijlers. Bij GroepsGemak zijn we niet alleen een maaltijdenleverancier, maar een betrouwbare partner die samen met u de maaltijdervaring van de bewoners wil verbeteren en uw zorginstelling wil ondersteunen. Wij zijn er dan ook trots op om hierin een partner te kunnen zijn.

“Bij GroepsGemak geloven we in een toekomst waar elke zorginstelling toegang heeft tot gezonde, smakelijke, betaalbare en gemakkelijke groepsmaaltijden. Hier zetten we ons vanuit het Brabantse Oosteind en Eindhoven met 110% voor in. Elke dag opnieuw.”

      Kevin Nuijten